ITK2018 kevään webinaarisarja jatkuu ke 21.3.2018 klo 14  mielenkiintoisilla aiheilla:

 

klo 14-14.30

Finna.fi: Yksi palvelu, yksi haku, koko kulttuuriperintömme

Erkki Tolonen, kehittämispäällikkö, Kansalliskirjasto

Finna.fi kokoaa suomalaisten arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistot saataville yhteen palveluun. Webinaarissa kuulet, miten kaikille avoin Finna.fi tarjoaa opettajille ja kouluille sujuvan mahdollisuuden tehdä löytöretkiä historiaan ja hyödyntää maksuttomia digitaalisia aineistoja rikastamaan oppimateriaaleja. Finna.fi.ssä on mukana jo yli 200 kulttuuriperintöorganisaatioita ja tietoja löytyy yli 13 miljoonasta erilaisesta kohteesta. Yhdellä haulla on mahdollista etsiä aineistoja kaikilta aineistontarjoajilta.

 

klo 14.30-15.00 
Perusopetuksen Wikiloikka - maksuttomat oppikirjat yhteisöllisesti Wikikirjastoon

Teemu Korhonen, erityisluokanopettaja, Perusopetuksen Wikiloikka-hankeryhmän jäsen

Webinaarissa käyn lyhyesti läpi ajatusta Perusopetuksen Wikiloikka -hankkeen taustalla, sen tavoitteita ja tämänhetkistä tilannetta. Loppuajan keskityn käytännönläheisesti näyttämään, miten Wikikirjastoon kirjoitetaan ja kuinka kuka tahansa voi osallistua kirjojen kirjoittamiseen ja muokkaamiseen.

 

klo 15-15.30

Koulutuksesta osaamisen kehittämiseen

Janne Korsimo, opettaja, opetusteknologiakoordinaattori, Ruskon kunta

Täydennyskoulutukselle on kova tarve ja resurssit ovat usein pienet. Opentunnin osaamiskarttojen avulla koulutus on tehokasta ja tiedon avulla koulutuksesta tulee suunnitelmallista. Opentuntipalvelu muuttaa täydennyskoulutuksen osaamisen kehittämiseksi

 

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Katso kevään muut webinaarit täältä.