Hämeen kesäyliopiston tervehdys ITK:n ystäville


ITK on Hämeen kesäyliopiston ammatillisen täydennyskoulutuksen kirkkain tähti täyttäen Hämeenlinnan Aulangon innostuneilla, energisillä, alansa parasta tietoa jakavilla ja yhteiseen tekemiseen uskovilla osallistujilla joka kevät. Ennen konferenssia ehtii tapahtua paljon. Monta pientä sekä suurta osaa löytää kulisseissa paikkansa. Kesäyliopistolla ITK:ta suunnitellaan ja järjestellään ympäri vuoden, jotta itse konferenssi tulee keväisin todeksi.

Hämeen kesäyliopisto on alueellinen toimija, jonka tehtävänä on tarjota lähipalveluina avoimen yliopiston opetustarjontaa. Toteutamme paljon myös muuta koulutusta. ITK
kokoaa yhteen oman alansa asiantuntijat, kehittäjät, opettajat ja kouluttajat Utsjoelta Hankoon. Tämä konferenssi on yksi suurimmista alallaan pohjoismaisittainkin. Moni puolisesta esitystarjonnasta huolimatta tärkeintä ja merkittävintä monen ITK-kävijän mielestä ovat kohtaamiset ja erityinen  ”ITK-meininki”. Suomen kielestä ei löydy riittävän kattavaa ilmaisua kuvaamaan tätä poikkeuksellisen upeaa yhteisöllisyyden, avoimuuden ja jakamisen kulttuuria sekä yhteisen energian kokemusta... ITK on kuultava, koettava ja tunnettava itse!

Lue lisää