Info

Mitä, missä, milloin

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. Konferenssin pääjärjestäjä on Hämeen kesäyliopisto. ITK2015-konferenssi järjestetään Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla Hämeenlinnassa (Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna). Workshopit järjestetään keskiviikkona 15.4. ja konferenssi torstaina ja perjantaina 16.-17.4. Kartta konferenssitiloista.

Kutsut ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen konferenssia. Kutsu sisältää nimikortin, joka tulee tulostaa etukäteen. Huom. nimikortti on pääsylippu tapahtumaan ja se tulee tulostaa ennakkoon ja pitää esillä koko tapahtuman ajan.

Majoitus

Osallistujat huolehtivat itse mahdollisesta majoituksestaan. Hotelli Aulangolta majoituksensa varanneet saavat huoneensa hotellin vastaanotosta. Majoituksen varanneiden tulee muistaa, että huoneet täytyy luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Alla hotelleita, joista voit tiedustella majoitusta. Varaa majoituksesi ajoissa, sillä Hämeenlinnan hotellit varataan täyteen hyvin varhaisessa vaiheessa.

Kulkuyhteydet ja ITK-pirssi

Suosittelemme konferenssiin tuloa julkisilla kulkuneuvoilla, sillä konferenssin aikaan hotellin ympäristössä Aulangolla on odotettavissa liikenneruuhkia. Nurmialueille ja varatuille paikoille parkkeeraaminen on ehdottomasti kielletty!. Kylpylähotellin parkkialue täyttyy nopeasti, lisää parkkitilaa on läheisellä Aulangon ulkoilumajan parkkialueella (osoite Linnanen 77), katso ajo-ohje. Ulkoilumajan parkkialuen ja kylpylähotellin välillä liikennöi maksuton ITK-pirssi torstaina ja perjantaina konferenssin aukioloaikoina. Aamupäivällä ITK-pirssi päivystää ulkoilumajalla, iltapäivällä hotellin edustalla ITK-pysäkillä. ITK-pirssissä on teeman mukaiset vaaleansiniset tunnisteet. Aulangolle on hyvät paikallisbussiyhteydet rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. 

Menneet konferenssit

Lue tarinoita menneistä konferensseista tästä ja tutustu menneiden vuosien ohjelmaan tästä.