ITK2018 Call for Papers on päättynyt (5.10.-6.11.2017). Kiitos kaikille esitysehdotuksen lähettäneille! 


ITK-konferenssi on kävijöidensä luoma tapahtuma.
Konferenssin ohjelma muodostuu pääosin opettajien, asiantuntijoiden, tutkijoiden ja kehittäjien lähettämistä esitysehdotuksista, jotka on valittu ohjelmaan arvioinnin kautta. Esitysehdotuksia haetaan aina syksyisin Call for papers –prosessissa.


Haluaisitko sinä tulla kertomaan ja jakamaan muille oman tarinasi opetuksen ja oppimisen maailmasta? ITK-konferenssissa on useita eri esitysvaihtoehtoja, joissa voi jakaa kokemuksiaan muiden kanssa. Esitysehdotuksen voi jättää kuka tahansa opetusteknologiasta ja sen käytöstä kiinnostunut ilman taustavaatimuksia.

ITK-konferenssin osallistujien ja esiintyjien joukossa on opettajia, hallintohenkilöstöä, suunnittelijoita, asiantuntijoita, hanketyöntekijöitä, tutkijoita, yritysmaailman edustajia, opiskelijoita jne.

Vuoden 2018 konferenssin pääteema on Digiajan löytöretkeilijät.

 

Mitä Call for Papers –prosessissa tarkemmin tapahtuu?

 • Valitse ehdotuslomakkeelta ensin ehdotuksellesi sopivin esitysmuoto. Voit jättää ehdotuksen johonkin neljästä eri esitysmuodosta:
  • 1. ITK-workshop (tutustu huolella workshop-sopimusmalliin ennen ehdotuksen lähettämistä)
  • 2. ITK-foorumi
  • 3. ITK-toimintasessio
  • 4. ITK-posteri

Esitysmuodot eroavat toisistaan esityksen keston, esitystavan ja toiminnallisuuden suhteen. Tarkemmat tiedot eri esitysmuodoista ehdotuslomakkeessa.

Kaikki saadut esitysehdotukset arvioidaan 10.-22.11.2017. Jokaisen ehdotuksen arvioi vähintään kolme arvioitsijaa ja arviointi toteutetaan blind review -menetelmällä.

Ehdotukset arvioidaan seuraavilla kriteereillä: esityksen toiminnallisuuden taso, aiheen sopivuus vuoden ITK-teemaan, aiheen uutuusarvo, kiinnostavuus ja sovellettavuus käytäntöön.

Arvioinnin tulokset ilmoitetaan kaikille esitysehdotuksessa mainituille sähköpostitse viikon 49 aikana.

Esitysehdotuksen jättämisen vaiheet:

 • Kun olet valinnut esitysmuodon, täytä siihen liittyvä ehdotuslomake. Ehdotuslomakkeella kysytään esityksen perustiedot ja sanallinen kuvaus siitä, mitä esitys sisältää. Kaikki ehdotukset arvioidaan sisällöllisen kuvauksen perusteella. Ohjelmaan voidaan valita vain rajallinen määrä ehdotuksia. Sama yhteyshenkilö voi jättää yhden esitysehdotuksen / esityskategoria.
 • Kaikkiin esitysmuotoihin voi jättää hakemuksen yksin, mutta voit tehdä myös yhteisen hakemuksen useamman esiintyjän kanssa.
 • Ehdotuslomakkeen voi täyttää osissa ja tallentaa keskeneräisenä.
 • Myös yritykset voivat jättää esitysehdotuksen mutta kaupalliset mainospuheenvuorot eivät kuulu ITK-estradille.
 • Muista tallentaa ehdotus valmiiksi viimeistään 6.11.2017, jonka jälkeen kaikki ehdotuslomakkeet sulkeutuvat.