ITK-konferenssi järjestetään Hämeenlinnan Aulangolla Vanajaveden rannalla, tervetuloa! Hämeenlinnaan on helppo tulla ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä sekä kimppakyytejä!

Linja-autolla

Tarkista bussiyhteydet: Matkahuolto, OnniBus.

Aulangolle on paikallisbussiyhteys Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Matka-aika n. 15 min.

Bussista voi ostaa kertalippuja käteisellä, mutta pankki- ja luottokortit eivät käy maksuvälineenä. Maksua varten on suositeltavaa varata tasaraha. Kertalippu: aikuinen 3,40 €, lapsi 1,70 €. Joukkoliikenteen lippujärjestelmä Waltti on käytössä Hämeenlinnan seudulla. 

Linja 2 (kulkee linja-autoasemalta rautatieaseman kautta kaksi kertaa tunnissa)

Tarkista bussiaikataulut Hämeenlinnan nettisivuilta.

Taksi: (03) 106 2500. Puhelun hinta 0,99 €/puhelu + 0,25 €/10 sek +pvm.

Junalla

Hämeenlinnaan pääsee junalla lähes mistä päin Suomea. Hämeenlinnan rautatieasema (Hämeentie 16) sijaitsee n. 5 km päässä Aulangolta. Juna-aikataulut: www.vr.fi

Autolla

Hae ajo-ohjeet. Huomioithan, että hotellin alueella pysäköintitilaa on hyvin rajallisesti ja ruuhkia on odotettavissa. Nurmialueille ja varatuille paikoille parkkeeraaminen on ehdottomasti kielletty!

Parkkitilaa on myös läheisellä Aulangon ulkoilumajan parkkialueella, jonne on matkaa hotellilta n. 1,5 km. Ulkoilumajan parkkialueen ja kylpylähotellin väliä liikennöi tauotta maksuton ITK-pirssi. Ulkoilumajan parkkialueen osoite: Linnanen 77, ks. ajo-ohje.

Kimppakyydillä

Harkitse ympäristöystävällistä kimppakyytiä miettiessäsi ITK-konferenssiin saapumista. Hyödynnä esim. Facebookin kimppakyytiryhmät.

 

Etäisyyksiä:
Tampere 75 km
Helsinki 100 km
Riihimäki 36 km
Lahti 74 km
Turku 141 km