Ovatko teknologiakonferenssit hyödyllisiä?

Ovatko teknologiakonferenssit hyödyllisiä?

Lukeaika:1 minuuttia, 42 sekuntia

On harmillista, että tähän kysymykseen täytyy edes vastata. Teknologiakonferensseja on monia erilaisia, ja niiden hyöty on useasti enemmän kiinni osallistujasta ja hänen valmiudestaan oppia uutta avoimin mielin. Startup-teknologiakonferenssit houkuttelevat kenties laajamittaisemmin kävijöitä, kuin joku pienempään erikoistumiseen keskitetty konferenssi. Teknologiakonferensseille tulee paikanpäälle sekä itse osallistujien lisäksi myös puhujia sekä sijoittajia.

Monia eri lähtökohtia

Jos sinulla on idea tai jo johonkin pisteeseen viety yritys, voi tilaisuuksista löytää oikein lahjakkaita ihmisiä, jotka voivat kiinnostua ideastasi tai liiketoiminnastasi. Oli kyse sitten sijoittajasta, innokkaasta fanista, ammattilaisesta ohjelmistokehittäjästä tai kenestä vain, voi näillä konferensseilla tutustua paljon ihmisiin joilla on samoja mielenkiinnonaiheita. Taas saatat yksinkertaisesti tulla paikanpäälle suurella halulla oppia lisää. Kenties teknologia on harrastus, joka on mielenkiintoinen, ja uusien laitteiden testaaminen on mielekästä. Ehkä olet alalla työskentelevä, tai sinulla on mielenkiintoa työskennellä teknologia-alalla. Tärkeintä on siis pitää avoin mieli, ja voit olla varmasti positiivisesti yllättynyt. Sijoittajien kohtaaminen teknologiakonferensseissa on paljon rennompaa kuin monessa muussa tapauksessa. Jos sinulla on idea ja paloa, he kyllä löytävät luoksesi.

Teknologia kattaa paljon

Teknologia ajaa tulevaisuutta, ja muokkaa sitä jatkuvalla syötöllä. Olisi harmillista ajatella, että teknologia ei yksinkertaisesti kiinnosta, kun sitä kuitenkin jokainen meistä käyttää kokoajan. Teknologiset trendit voivat antaa meille paljon ideoita siitä, kuinka maailma tulee muokkautumaan. Teknologia ja futurismi voivat siis myös nostattaa luovuuttakin suuresti. Jo heti huomenna todennäköisesti jossain joku saa idean uudesta sovelluksesta, joka kahden vuoden päästä tulee dominoimaan maailmaa kuten vaikkapa Instagram. Jos olisit paikanpäällä todistamassa tämän idean alkuaskeleita jo paljon ennen monia muita, voit hyötyä siitä hyvin paljon, jopa rahallisestikin. Kryptovaluuttakonferenssitkin olisivat varmasti jälkeenpäin ajateltuna melkoisen hyödyllisiä? Tai sitten Wolt-yrityksen perustajan tapaaminen vielä muutamia vuosia sitten teknologiakonferenssilla?

Ei ole liian myöhäistä

Teknologia saattaa olla mahdottoman suuri ja vaikea ala ymmärtää ensi alkuun, mutta jokaiselle vahvuudelle löytyy paikka myös tälläkin kasvavalla sektorilla. Ei tarvitse pelätä, jos ei ymmärrä mitään teknologialaitteistosta. Jopa kokenut psykologi tai valokuvaajakin voi löytää itsellensä arvokkaan paikan teknologiakonferensseissa, tapaamalla oikeita ihmisiä oikeaan aikaan. Teknologiassa tärkeintä on ymmärtää käyttötarkoitus, ja osata käyttää laitetta, kunhan on valmis oppimaan. Ei sinun tarvitse tietää miten tietokoneen piirilevy toimii, ollaksesi hyödyllinen osa tulevaa suurta teknologiayritystä.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %